top of page

Douglas Overkapping Bouwen

Wilt u een schuur of overkapping maken? Fasna Hout heeft alles wat u nodig hiervoor nodig heeft!

Foto schuifwand.jpeg

Waarom een overkapping van Douglas Hout?

Douglas hout is een populaire keuze bij het bouwen van een overkapping of schuur, en dat is niet zonder reden. Hier zijn twee belangrijke redenen waarom Douglas hout vaak wordt gekozen voor deze projecten:​

Duurzaamheid en natuurlijke weerstand: Douglas hout staat bekend om zijn natuurlijke duurzaamheid. Het hout heeft van nature een hoge weerstand tegen schimmels, insecten en andere vormen van houtaantasting. Dit betekent dat een overkapping of schuur gemaakt van Douglas hout beter bestand is tegen de elementen en een langere levensduur heeft. Het hout kan zonder extra behandeling worden gebruikt en behoudt zijn kwaliteit en stevigheid gedurende vele jaren.

Douglas hout ziet er prachtig uit! Het heeft een warme, roodbruine kleur en een unieke houtnerf, waardoor het een natuurlijke en rustieke uitstraling heeft. Als je een overkapping of schuur bouwt met Douglas hout, krijg je een sfeervolle en harmonieuze omgeving. Bovendien is het hout gemakkelijk te bewerken, waardoor je het kunt aanpassen aan jouw specifieke ontwerpwensen. Hierdoor kun je unieke en persoonlijke constructies creëren.

Wat heb ik nodig voor een overkapping?

De benodigde materialen hangen af van het type bouwwerk dat gemaakt wordt.

Benieuwd naar ons aanbod?

bottom of page